Decisió històrica a la final de ‘Masterchef’ i moltes crítiques

Masterchef Celebrity s’ha acomiadat de l’audiència aquest dilluns amb una gala final que ha generat molts comentaris. Aquesta edició ha estat molt seguida, per la qual cosa era d’esperar que els teleespectadors s’enganxessin a la pantalla per veure qui acabava enduent-se el premi. Podia ser David Bustamante, Juanma Castaño o Miki Nadal, tres finalistes molt estimats. El primer eliminat era el cantant d’Operación Triunfo, que es veia desbordat en una prova en la que ha via de seguir a temps real la recepta d’un xef. Els nervis el traïen i acabava abandonant en veure’s completament perdut. Mai no havíem vist un concursant aixecant les mans en plena prova: “Em retiro“, deia. Els membres del jurat van aconseguir convèncer-lo per continuar, però això no va impedir que finalment fos eliminat.

David Bustamante abandona la final de Masterchef / TVE

Amb la seva retirada, només quedaven Juanma Castaño i Miki Nadal. La gran sorpresa arribava amb la deliberació final del jurat, una decisió sorprenent i històrica. I és que, per primera vegada, arriben a la conclusió que tots dos eren mereixedors del premi: “Creiem que el més just és que tots dos sigueu guanyadors d’aquesta edició”. Els seus menús eren igual de bons i les diferències eren tan subtils que els membres del jurat no volien mullar-se. Ells es mostraven encantats amb aquesta decisió: “Estic més content que si hagués guanyat jo sol perquè aquest és l’acte de justícia més gran que hi ha hagut en tota la història del concurs”, reflexionava Juanma Castaño. Una final tan igualada que acabava, per primer cop, amb dos guanyadors. S’han repartit el premi i passaran a la història del programa culinari de TVE.

El programa ha agradat molt i la decisió final en general també. Ara bé, no van aconseguir que no els critiquessin. Els teleespectadors van omplir Twitter de comentaris negatius cap a la cadena per culpa de la durada del programa, que va tornar a acabar gairebé a les dues de la matinada. Molts no entenen aquesta obsessió per allargar l’emissió innecessàriament i menys encara tenint en compte que l’emeten entre setmana.

Un format que agrada i que aconsegueix bona audiència, però que enfada a una bona part d’aquesta. Masterchef Celebrity s’acomiada després d’una edició molt exitosa que ha donat moltes alegries a la cadena, la que ja pensa en la següent per no patir gaire la baixada d’audiència que patirà ara que no tenen el programa a la graella.

Comentaris

    Ruseta Desembre 01, 2021 | 06:19
    Todo un montaje finalista, mi ganador Juanma
    Gemma Desembre 02, 2021 | 10:55
    Jennifer, Bustamante no va ser "eliminat" en aquesta primera prova. Va anar a fer la prova d'exteriors juntament amb Miki i també Belén López, a qui ni tan sols anomenes. Explica-ho bé o no facis una ressenya.

Nou comentari