El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Doble expulsió inesperada i molt polèmica a ‘Masterchef’
  • CA

El programa de Masterchef d’aquest dilluns va aconseguir el rècord de la temporada amb un boníssim 20,2% de share que els fa líders d’audiència. Els teleespectadors estan enganxats i segueixen amb atenció les elaboracions culinàries dels famosos que hi participen. L’última emissió ha arribat amb polèmica, per això, ja que han sorprès amb una doble expulsió molt inesperada que s’ha considerat injusta i que ha generat acusacions de tongo. Era d’esperar que fessin fora Terelu Campos, però Miki Nadal era un dels preferits i no ha agradat que s’inventin aquesta novetat per expulsar-lo.

Mentre Terelu Campos s’acomiadava entre floretes al programa, tot titllant-lo d’una de les millors experiències professionals de la seva vida, Miki agraïa que l’hagin deixat ser ell mateix. Ara bé, com dèiem, aquesta doble expulsió va generar molta indignació en els teleespectadors. Han titllat l’acomiadament del Miki com “injusta”: “Ell ha estat dels millors i ha liderat tres programes. Quina necessitat hi havia d’expulsar-los a tots dos? Ens han fotut el duet còmic amb Juanma i Miki”. Consideren que ha estat un error i que, en el fons, aquesta decisió amaga el desig del programa de fer una repesca i recuperar algun dels concursants expulsats: “Per això ara s’han carregat a dos alhora, perquè volen que entri algun dels anteriors”.

Una acusació de manipulació que no ha agradat i que torna a col·locar el programa en primera línia de la diana, ja que aquesta edició ha generat més d’una polèmica en només sis setmanes d’emissió. No obstant això, l’audiència els segueix acompanyant i són líders setmana rere setmana.

Caldrà veure si els pronòstics d’aquella part de l’audiència més malpensada acaben sent certs i si el programa aprofita aquest canvi per tornar a fitxar algun dels concursants expulsats, entre els que es troben Tamara, Samantha Hudson, Vanesa Romero, Yotuel i Julián Iantzi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa