El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió i insults a ‘Masterchef’: “És decebedor, no sé de què rius”
  • CA

La gala d’aquest dimarts de Masterchef Celebrity torna a tenir Jordi Cruz com a protagonista. El català és el membre del jurat amb més mal geni, el que demostra quan fa les valoracions als concursants. En aquesta última ocasió, ha deixat clar que no li agrada el paper que està fent Nicolás Coronado. El problema? Durant la prova per equips, en la qual l’havien escollit a ell com a capità. El resultat ha estat un desastre, el que ha donat ales al xef per criticar-los: “Resulta decebedor que en el programa vuit hagi passat això”. 

Mentre Jordi els esbroncava, Nicolás reia amb Lucía Dominguín, el que encenia encara més al xef: “No entenc de què rius, Nicolás. La responsabilitat que això no hagi sortit bé, en gran part, és teva perquè ets el capità”. L’actor reconeixia llavors, avergonyit, que s’havien vist superats. Una justificació que no convencia el jurat: “Si des d’un principi sabies que no podries fer-ho, hauries d’haver-ho dit perquè un altre fos el líder. Estic d’acord en un 99% amb Celia Villalobos quan diu que ha faltat lideratge en aquest equip”. 

Nicolás Coronado a ‘Masterchef’ / TVE

Per una altra banda, Florentino Fernández també ha protagonitzat un moment molt tens amb un company. El programa rebia la visita de Santiago Segura, el que no s’esperaven que acabés en un enfrontament directe amb Flo. 

La rivalitat entre els dos semblava purament en clau d’humor, però a poc a poc anaven sorgint més dubtes. I és que quedava clar que Santiago Segura havia arribat amb l’objectiu de trepitjar Flo, el que s’evidenciava durant la primera prova. Els concursants havien d’escollir menjar del supermercat per poder cuinar el plat correctament, amb els robatoris d’ingredients permesos. Santiago Segura s’aprofitava d’aquesta norma i deixava pràcticament sense res a Flo, el que el perjudicava greument: “No sé si això em fa il·lusió o em genera ganes de vomitar. Ets un rabiós, em vols humiliar i em sembla súper fort. Quin malparit”. 

 

 

El director de cinema, per la seva banda, semblava deixar clar que ho feia tot per entretenir l’audiència: “Jo en veritat vull que guanyi Flo. Aquesta és la tirania dels guapos, que guanyi un humorista. Que es llueixi perquè és un artista”. Una batalla entre riures que acabava generant una gran riota a la xarxa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa