Esbroncada a l’expulsat de ‘Masterchef’: “Ens has intentat enganyar”

Carlos va aconseguir tornar a ‘Masterchef’ fa només una setmana, una experiència breu en ser l’últim expulsat de l’edició. Aquest dilluns va acomiadar-se de l’audiència després d’una prova d’eliminació nefasta en la qual el seu pastís va rebre un munt de crítiques. El jurat el va acusar, de fet, d’intentar enganyar-los per continuar concursant.

Però anem a pams. El problema era que se li va cremar la part de dalt del pastís que estava preparant, per la qual cosa va decidir donar-li la volta perquè els jutges no ho veiessin. Malgrat els seus intents per dissimular-ho, es van adonar igualment: “Ens l’has intentat colar. Has fet un pastís, se t’ha cremat la part de dalt i li has donat la volta perquè estava massa negre. L’has posat al revés perquè ens la volies colar. Havia de tenir cafè i has pensat que seria millor amargar el pastís amb aquesta part torrada?”.

Tampoc no li havia quedat bé el merengue, el que ho empitjorava encara més: “Li dius merengue a una clara muntada crua? Has fet una barreja de coses mal executades. No té gust a formatge, li dona tocs torrats i cremats. Fas un merengue que no és merengue, el poses amb desgana…”, afegien.

I la crítica continuava: “No et fotré més canya perquè això és un desastre monumental i t’has intentat quedar amb tot l’equip“. Una indignació del jurat que acabava provocant la seva expulsió només una setmana després de ser repescat. 

Nou comentari