Un accident a ‘Masterchef’ acaba amb tres concursants cremats

Tres dels aspirants han necessitat assistència mèdica en cremar-se amb aigua bullent

S’està parlant molt d’aquesta edició de Masterchef, però no precisament par alabar-la. La polèmica torna a esquitxar TVE per culpa d’un accident múltiple en el que s’han cremat tres concursants. Han necessitat ajuda mèdica per unes cremades que podrien haver estat greus. I tot, per culpa d’una olla amb aigua bullent. Primer era Dani qui s’ensopegava i es cremava amb l’aigua, mentre que poc després Maria es cremava el braç i la barcelonina Mery demanava que l’atenguessin: “M’ha esquitxat aigua bullent a l’orella i em fa molt de mal”. I tot, perquè a Fran se li relliscava l’olla.

Tots ells volien seguir cuinant, però no van salvar-se d’una forta esbroncada de Pepe Rodríguez: “Quan algú agafa una olla així en una cuina, el primer que ha de fer és advertir que va cap allà. Vosaltres sempre esteu d’esquena! Heu d’estar atents a veure què passa”.

Mery no podia evitar posar-se a plorar: “Em fa mal… Em crema tot i no puc ni pensar, no sé què estic fent”. Una situació perillosa que podria haver estat pitjor i que torna a col·locar el programa de cuina en la diana. Són molts dies amb accidents i ensurts que preocupen els teleespectadors. El nivell és baix i només es parla del programa per les controvèrsies que encadena. TVE no s’ha pronunciat i, de moment, seguirà amb les emissions.

Comentaris

    Anònim 16/06/2021 7:53 pm
    Això dels programes de cuina està molt vist. Suggereixo un programa de "bricolage" nuclear, seria un èxit segur, especialment si hi participen tota la col·lecció de famosos que corren pel ermot central
    Mar Blau 17/06/2021 3:08 am
    Ja s'ho faran, començant pel Jordi Cruz. i els quatre que segueixen el programa.

Nou comentari