El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mariló Montero defensa les infidelitats de Joan Carles de Borbó
  • CA

Mariló Montero va deixar clar des del principi que considerava “molt injusta” la marxa de Joan Carles de Borbó a Abu Dhabi. Carlos Herrera, el seu ex, és amic íntim de l’emèrit i sembla que ambdós comparteixen una bona opinió sobre ell. Aquesta setmana, Mariló ha acudit a l’entrega de premis anuals d’una penya taurina i ha aprofitat per parlar amb El Mundo sobre el tema: “Crec que s’està enjudiciant el rei, que no ha estat imputat i que no ha estat assegut davant de cap tribunal. S’està fent un veredicte precipitat. Crec que Joan Carles hauria de tornar al seu país immediatament. Tant de bo pugui passar les vacances de Nadal en el seu país i amb qui vulgui perquè ell és el rei emèrit i Felip és el rei d’Espanya. Són ells els que han d’ajustar comptes perquè són una família. Si Joan Carles ha fet coses malament com a rei, doncs hi haurà una legalitat que es posarà en funcionament”.

Sorprenentment, la presentadora tampoc no ha dubtat en excusar les infidelitats de Joan Carles: “Se l’està jutjant per això i crec que hauria de ser Sofia de Grècia qui hauria de parlar amb ell sobre les qüestions per les que li hagi de demanar explicacions. A veure si és que ell és el primer home que és infidel a la dona… No crec que per això ningú vagi a presó o hagi de ser imputat”, ha etzibat. Unes declaracions molt inesperades i cridaneres que de ben segur que la converteixen en tendència a Twitter aviat.

El rei Joan Carles, somrient Europa Press
El rei Joan Carles, somrient en una foto d’arxiu / Europa Press

Mariló Montero defensa Joan Carles fins i tot per la seva manca de fidelitat, el que no deixa de sorprendre. A més a més, la presentadora va voler tirar floretes als seus fills: “La meva filla està estudiant i treballant fora. Estic orgullosa i m’alegro molt per ella. I sobre el meu fill, que ara treballa amb el seu pare, m’agrada que treballi amb humilitat i que reconegui que encara ha d’aprendre molt. També té les seves empreses i col·labora en els negocis de la família”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jordi a novembre 23, 2021 | 20:06
    jordi novembre 23, 2021 | 20:06
    LA MARILÓ JA HA GASTAT EL SEU MINUT DE GLORIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa