María Pombo comença el tractament contra l’esclerosi: “Tenia molta por”

María Pombo té els seguidors molt preocupats des que va confirmar que pateix esclerosi múltiple. La notícia arribava poques setmanes després d’anunciar, alhora, que està embarassada del seu primer fill. La influencer començava el 2020 amb el trasllat al seu nou pis, un any ple de novetats en la seva vida.

La malaltia no és nova per a ella, ja que la seva mare també la pateix des de fa anys. Això assegura que l’ajuda a estar més tranquil·la, ja que té molta informació al respecte. La jove és conscient que genera molta por aquesta malaltia, per la qual cosa s’ha volgut mostrar optimista i transparent des del principi. Aquest dimecres, de fet, s’ha sotmès a la primera sessió de tractament. Els metges li han deixat clar que aquestes pautes hauran de canviar un cop neixi el seu bebè, ja que estant embarassada no pot rebre el tractament normal que li tocaria. No obstant això, haurien trobat una manera d’administrar-li una dosi similar sense que afecti el nadó.

Ella mateixa ha explicat obertament com ha anat aquesta primera sessió i ha reconegut que tenia una mica de por: “Estic molt contenta, perquè he superat el primer dia de medicació. Pensava que em faria molt de mal… Anava molt atemorida i, a més a més, m’han ensenyat l’aparell amb el qual m’havien de posar la injecció i era gegant. Després he vist que l’agulla era molt fina i ni m’he assabentat. Estic molt feliç. Me l’hauré de posar cada 15 dies”.

María Pombo  Instagram

Instagram

Els efectes secundaris d’aquesta injecció, que es posa a la cama per evitar punxar-se a la panxa, són molt lleus: “L’única cosa que em pot passar és que em surti una reacció al·lèrgica a la cama, una mena de taca i puntets. Em podria donar una mica de febre… però res, això és en el pitjor dels casos”. 

María Pombo comença el tractament   Instagram

María Pombo comença el tractament / Instagram

María Pombo ha volgut tranquil·litzar els fans amb un missatge molt optimista: “He decidit que us aniré explicant a poc a poc el procés de com em vaig trobant, la medicació… perquè tinc la sensació que hi ha molt desconeixement i molta por a la malaltia. Potser ens envoltem de gent que té esclerosi i que no ho diuen perquè fan vida normal i no es nota, però coneixem els casos més greus i això ens espanta. Només vull explicar com vaig per donar una mica més de visibilitat a aquesta malaltia, perquè no li tinguem tanta por. Al final és una malaltia i li hem de tenir respecte, però veiem la cara bona. Perquè ja veieu que continuo fent vida normal, com si no m’haguessin dit que la pateixo. Hauré de deprendre d’una mediació, però res més”.

Nou comentari