El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Pombo: “Ser ‘influencer’ és una feina, tinc 16 persones en plantilla”
  • CA

María Pombo ha deixat Instagram durant uns minuts per concedir una entrevista a El Hormiguero molt especial. És una de les influencers espanyoles amb més seguidors, així com una de les més actives a la xarxa. Ho explica absolutament tot, el que fa les delícies dels seus fans. Aquest 2020 ha estat un any molt intens per a ella, embarassada del seu primer fill i diagnosticada d’esclerosi múltiple poques setmanes després. 

Fa un parell de dies va confessar en una altra entrevista que s’ha posat en mans d’una psiquiatra perquè l’ajudi a gestionar tot el que està vivint. Sobre això ha parlat també en la conversa amb Pablo Motos: “La fama pot fer que embogeixis molt fàcilment, tant pels comentaris bons com pels negatius. Vaig decidir demanar ajuda per tenir les eines necessàries per fer front a tot el que em passa. No vull oblidar mai que sóc una noia normal i mortal”.

María Pombo a 'El Hormiguero' Antena 3

Antena 3

Que els metges li confirmessin que pateix esclerosi múltiple com la mare va ser molt dur, però ho està vivint amb optimisme: “Sempre que em passa alguna cosa penso en el pitjor. Quan em van dir que era esclerosi, vaig estar tranquil·la precisament perquè la meva mare ho té i sé què és i com es viu. Sé que hi ha moltíssims avanços i que s’està investigant molt. Òbviament és una cosa que mai no vols, perquè al final és una malaltia per a tota la vida. Però no mors d’ella, mors amb ella. No hi ha cura, però em vaig sentir afortunada entre cometes perquè és un terreny conegut”. 

Sobre l’embaràs ha reconegut que ho està vivint molt intensament i que està molt feliç. Embarassada de set mesos, espera un nen a qui anomenaran Martín. María Pombo va retransmetre la boda en directe, però no farà el mateix amb el part: “Em quedaré aquest moment per a mi. Ja et dic que no ho ensenyaré”. 

María Pombo visita 'El Hormiguero' Antena 3

Antena 3

Una entrevista que li ha fet molta il·lusió concedir en la qual ha volgut agrair la feinada que fa el seu equip: “Per a mi treballa una plantilla de 16 persones. Que jo estigui aquí ara no és casualitat, tinc un mànager, un assessor, un fotògraf, un càmera… Vull fer veure que ser influencer és una professió real i que també generes feina”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa