El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusacions greus de María Patiño a Terelu: “T’estàs aprofitant de mi”
  • CA

La relació d’amistat entre María Patiño i Terelu Campos sembla definitivament trencada. Les col·laboradores de televisió no es perdonen els atacs que s’han fet en aquests últims dies, el que les podria distanciar per sempre.

Només fa un parell de dies, de fet, va saber-se que la gallega ha bloquejat en el telèfon a Terelu, que ha explicat a ‘Viva la vida’ com es troba: “No sé quina és la meva relació real amb María Patiño. Després de tot el que acabo de veure… ja no ho sé. Ho sento però no ho sé. He tingut una relació de companyes amb ella i hem passat moments molt bons junts, però estic esgotada”.

Terelu Campos, molt enfadada amb María Patiño Telecinco

Poc després era María Patiño qui responia a ‘Sábado Deluxe’. Allà ha reconegut que Terelu li sembla una persona excel·lent, però no li perdona que “descontextualitzi” algunes de les seves frases: “No m’agrada que m’utilitzin perquè jo no ho faig amb els altres i no m’agrada que se’m menteixi i es menyspreï la paraula d’un director perquè aquest és un joc perillós per aquells que treballem en aquesta cadena”.

María Patiño al ‘Deluxe’ / Telecinco

“No vull que Terelu torni a utilitzar-me per desacreditar algú que treballa amb mi. Espero que no torni a passar perquè em sembla una falta molt greu”, prosseguia visiblement enfadada.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa