El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño plora en adonar-se que s’ha equivocat amb Rocío Carrasco
  • CA

Carlota Corredera ha estat entrevistada per María Patiño al programa ‘Sábado Deluxe’. La presentadora de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ha analitzat l’impacte mediàtic que ha tingut el testimoni de Rocío Carrasco en la seva sèrie documental i Patiño ha aprofitat per a entonar el mea culpa i reconèixer que s’ha equivocat amb ella.

María Patiño ha qüestionat les paraules i els sentiments de Rocío Carrasco en diverses ocasions i ella mateixa ho reconeix. Però ha anat passant el temps, ha acabat de veure els dotze episodis del documental i ha canviat d’opinió. Per això ha aprofitat la visita de Carlota Corredera per a expressar el que sent, visiblement emocionada.

María Patiño i Carlota Corredera | Telecinco

María Patiño admet que s’ha equivocat en criticar a Rocío Carrasco

“Soc conscient de les meves mancances i dels meus errors”, ha començat a dir la presentadora. “La televisió és un reflex de la societat, per tant, no demanem que no existeixi el que, per desgràcia, també existeix al carrer. Vull donar unes explicacions, sobretot a tu”, ha afegit dirigint-se a la convidada del programa de Telecinco.

M’he vist desproveïda d’eines. Creia que després d’haver entrevistat dones maltractades tenia un coneixement del que era la violència de gènere, que simplement bastava amb escoltar i que la meva experiència professional em servien per a dictaminar el que pensava i, evidentment, he hagut de reflexionar molt…”

“… Jo no sabia el que era la violència vicària, he hagut d’escoltar a Ana, havia de veure més episodis, llegir, probablement no sóc tan llesta com em pensava i no parlo del testimoni, parlo d’una terminologia que, per a mi, no existia. Creia que només hi havia un blau, i m’he adonat que no coneixia el conflicte entre progenitors i adolescents i tot això m’ha portat, a mi, a cometre alguns errors que encara no he solucionat”, ha continuat dient Patiño, cada vegada més emocionada.

“Espero que m’ho hagin perdonat, encara tinc dubtes i ganes de preguntar. Intentaré continuar aprenent i l’única manera que he trobat és amb la humilitat, demanar-te les meves disculpes (a Carlota Corredera, amb llàgrimes en els ulls) perquè continuarem discutint però no t’ho he posat fàcil. A vegades crec que he defensat més el meu ego, sense pensar que hi havia una tercera persona i això m’ha portat a passar nits sense dormir i a no sentir-me bé amb mi mateixa”, ha conclòs Patiño.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FUERA EL SALVAME a maig 31, 2021 | 13:13
    FUERA EL SALVAME maig 31, 2021 | 13:13
    Yo no he visto nada de nada, que se ha dado cuenta que todo era mentira. Que si no le pagan ????no suelta ni una palabra...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa