El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño revela els problemes que va patir durant la infància del seu fill
  • CA

María Patiño sempre ha parlat obertament sobre els problemes que va viure en la infància del seu fill. La periodista no ha amagat que la feina li ha impedit passar tot el temps que voldria amb el petit, sobre el que ha tornat a parlar durant l’últim programa de Sálvame: “Sóc una persona que no ha estat casada, m’ha estat molt difícil, per no dir impossible, conciliar la meva feina amb l’educació del meu fill”.

El seu fill ja és major d’edat, però encara recorda com de malament que ho va passar: “Em vaig veure condemnada… Vaig haver de centrar-me en la feina i això em va fer sentir batuda, humiliada i vexada. Es pressuposava que com que jo havia optat per la feina, alhora havia apartat i marginat les meves altres obligacions com a mare i dona”.

“Jo no tinc 80 anys, crec que sóc jove i tinc amigues que estan patint el mateix encara ara. Molta gent de la meva generació han estat mares tardanes per la incompatibilitat de ser mares i fer front a la il·lusió i la seva meta, que és la seva feina”, ha reflexionat.

María Patiño denuncia la dificultat que suposa la conciliació / Telecinco

Unes declaracions molt sinceres que treu a la llum poc abans del dia de la dona com a proclama feminista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa