El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Lapiedra i Gustavo anuncien el sexe i nom del bebè que esperen
  • CA

Gustavo González i María Lapiedra estan esperant el seu primer fill en comú, una nena a qui anomenaran Mia. Estan molt i molt feliços, especialment tenint en compte que fa uns mesos van patir un avortament que els va destrossar. Afirmen que es troben en el moment més feliç de la seva relació en una entrevista molt tendra a ‘Diez Minutos‘, en la qual donen detalls sobre l’embaràs i els plans que tenen per a la petita.

No van voler anunciar-ho fins complir els tres primers mesos de gestació, una bona decisió tenint en compte que en una ecografia van detectar un problema en la nena. Tenia el plegament nucal tres vegades més gran del normal, un paràmetre que indica problemes amb el nadó. Maria va haver de sotmetre’s a una intervenció en la qual van extreure-li mostres de la placenta, el que va demostrar que la nena estava bé i no tenia cap malformació. 

“Hem tingut un ensurt. Ens deien que podia tenir malformacions o alguna síndrome, el que ens va fer replantejar-nos les coses. Però volíem tenir aquest bebè amb tota la nostra ànima. Ara estic més tranquil·la. Avui ens hem fet una ecografia i tot està bé. Hem viscut amb molta angoixa aquests dies d’espera fins que ens van dir que tot estava bé”, explica Lapiedra.

Gustavo i María Lapiedra, a la portada de 'Diez Minutos'

Gustavo i María Lapiedra, a la portada de ‘Diez Minutos’

Com s’ha pres la notícia els membres de la seva família? María té dues filles nascudes del matrimoni anterior, mentre que Gustavo en té quatre més. Una família molt nombrosa que farà que la petita Mia tingui sis germanastres que ja tenen ganes que neixi: “Les meves filles volien una germana per compartir roba i joguines. Estan molt il·lusionades, li fan petons a la panxa i l’abracen. Martina, que només té 6 anys, ha fet lloc en el seu armari per anar guardant la roba de la germana”, deia María. Mentre que els fills de Gustavo haurien respost amb molta maduresa: “Sempre he cregut que la germana significarà un nexe d’unió amb ells. Em faria molt feliç veure els meus fills al costat de la germana”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @gusgonzalves

Una publicación compartida de ????? ???????? (@marialapiedra1) el

Afirmen que tota la família està feliç perquè saben la il·lusió que els feia tenir un fill en comú: “Per mi és especial i maco estar esperant un nadó de Gustavo. Ens hem descarregat una aplicació amb la qual seguim l’embaràs i anem afegint fotos i notes. Jo volia i vull aquest bebè i gaudiré molt de l’embaràs”. Una parella que afronta un nou repte, criar una filla que naixerà en els pròxims mesos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa