María Casado, “abatuda” per l’acomiadament inesperat de TVE

TVE ha pres una decisió sorprenent, apartar María Casado de ‘La mañana’ i substituir-la per Mónica López. La cap de la secció de meteorologia s’estrenarà com a presentadora del magazín, el que ha sorprès molt als teleespectadors. Casado era molt estimada per l’audiència del programa, el que ho fa tot encara més estrany. 

El Español‘ s’ha posat en contacte amb fonts properes a la presentadora, que estaria “completament abatuda” davant d’aquest gerro d’aigua freda inesperat. En el comunicat asseguraven que María Casado a partir d’ara se centrarà en altres feines dins del grup, sense especificar quina serà la seva feina. La catalana hauria passat uns dies “molt difícils i tristos“, ja que afirmen que el comiat ha estat “inesperat”. 

“No ha tingut més remei que acatar la decisió. Era molt feliç al capdavant de ‘La mañana’, ja que gràcies a aquest projecte ha viscut un dels millors moments professionals. Maria va aconseguir reflotar l’espai d’alguna mare per donar-li una mica més de share, un triomf que li han pagat d’aquesta manera”, denuncia aquesta font. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de María Casado (@mariacasado78) el

No és l’únic canvi que ha patit la cadena públic aquest últim mes. Roberto Leal va canviar TVE per Antena 3 i Màxim Huerta era acomiadat de la tertúlia ‘A partir de hoy’, que s’elimina de la graella.

Nou comentari