Mari Cielo ataca al seu pare, Andrés Pajares: “Em va dir que sóc una puta”

"Només vol que li dediqui les 24 hores del dia", es queixa la filla de l'actor

Feia temps que res se sabia de Maria Cielo Pajares, i de la seva família en general. Però ha tornat a reparèixer i ho ha fet a ‘Sálvame’ on ha explicat que porta més d’un mes en una depressió “bastanta forta”, sent que s’ha enfonsat “com un catell de cartes” i ha assegurat que no té al seu pare: “Al meu pare li sóc igual, per a ell estem mortes”.

I és que Maricielo no pot oblidar que estant molt malalta en l’UCI, el seu pare estigués de vacances: “Sóc de carn i os i no puc més”. És més, ha assegurat que Andrés té “una toxicitat” per la qual mai canviarà, i ha demanat: “Necessito pau, que deixi de jutjar-me, que deixi d’insultar-me i dir-me què he de fer”. Per a ella, el seu pare només vol que li dediqui les 24 hores del dia: “Quan no ho fas, ets un fill de la gran puta”.

I no només això, la filla del popular actor ha assegurat que el seu pare la critica fins i tot per les fotos que puja a les xarxes socials: “Em va dir que era una puta per les fotos, el rei del ‘destape’, però, esclar, ell és un home i jo una dona”.

Nou comentari