El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mari Cielo ataca al seu pare, Andrés Pajares: “Em va dir que sóc una puta”
  • CA

Feia temps que res se sabia de Maria Cielo Pajares, i de la seva família en general. Però ha tornat a reparèixer i ho ha fet a ‘Sálvame’ on ha explicat que porta més d’un mes en una depressió “bastanta forta”, sent que s’ha enfonsat “com un catell de cartes” i ha assegurat que no té al seu pare: “Al meu pare li sóc igual, per a ell estem mortes”.

I és que Maricielo no pot oblidar que estant molt malalta en l’UCI, el seu pare estigués de vacances: “Sóc de carn i os i no puc més”. És més, ha assegurat que Andrés té “una toxicitat” per la qual mai canviarà, i ha demanat: “Necessito pau, que deixi de jutjar-me, que deixi d’insultar-me i dir-me què he de fer”. Per a ella, el seu pare només vol que li dediqui les 24 hores del dia: “Quan no ho fas, ets un fill de la gran puta”.

I no només això, la filla del popular actor ha assegurat que el seu pare la critica fins i tot per les fotos que puja a les xarxes socials: “Em va dir que era una puta per les fotos, el rei del ‘destape’, però, esclar, ell és un home i jo una dona”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa