El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Manuel Valls anuncia que es casa amb Susana Gallardo
  • CA

Manuel Valls s’ha compromès amb l’empresària Susana Gallardo. El líder del Partit Valls ha confirmat la notícia a ‘Al Rojo Vivo’, davant d’Antonio García Ferreras. Poc menys d’un any de conèixer-se, la parella ha decidit fer un pas més en la seva relació.

Tot començava amb una pregunta indiscreta del presentador de La Sexta, que li deia que havia sentit que tenia pensat casar-se a Barcelona aviat: “Veig que vostè és un periodista ben informat. És molt personal el que està dient a milers de persones, no sé si els hi interessa… Però sí, sóc feliç. Tinc la meva carrera política feta. El que faig aquí és molt maco, és important ser feliç. És la meva vida, la meva ciutat i l’estimo“.

Visiblement emocionat, el polític ha compartit aquesta notícia davant d’uns teleespectadors que han quedat ben sorpresos.

Manuel Valls La Sexta

Fes-hi clic per veure el vídeo / La Sexta

Valls va conèixer l’empresària l’estiu passat a Menorca, a la residència d’estiu d’uns amics en comú. Aquesta serà la tercera boda de Manuel Valls i la segona de Susana Gallardo, que estava casada amb el fill del fundador de Pronovias, Alberto Palatchi. De fet, va arribar a ser vicepresidenta de la marca nupcial. 

Manuel Valls i Susana Gallardo ACN

Manuel Valls i Susana Gallardo ACN

És hereva i accionista de la farmacèutica Almirall, per la qual cosa forma part d’una de les famílies més importants d’Espanya. Una fortuna a la qual suma tot allò que guanya de la seva participació en diverses inversions. Compartiran fotografies de la boda?

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Porc rural a desembre 05, 2020 | 05:45
    Porc rural desembre 05, 2020 | 05:45
    Jennifer, 4 anys de carrera per acabar escrivint sobre banalitats.
    • Icona del comentari de: Porc rural a desembre 05, 2020 | 05:45
      Porc rural desembre 05, 2020 | 05:45
      Jennifer, 4 anys de carrera per acabar escrivint sobre banalitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa