El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Relat contundent d’una extreballadora de Mainat: “Ángela és molt perillosa”
  • CA

El cas Mainat continua generant moltíssima expectació mediàtica. Mediaset ha emès aquesta setmana en exclusiva la primera entrevista de la seva dona, Ángela Dobrowolski, acusada d’haver-lo intentat assassinar. Això a Cuatro, però Telecinco també ha volgut estirar el xiclet amb una conversa amb una persona que vivia amb ells en la famosa casa d’Horta. Es tracta de Saida, una antiga dona de fer feines de Josep Maria que havia treballat molts anys amb ell abans del matrimoni amb Ángela.

Asseguren des del programa que era la seva assistenta personal, una dona de confiança de Mainat que Ángela va aconseguir que fes fora. Què va viure allà a dins? Com eren com a caps? És l’alemanya una víctima com va afirmar a l’entrevista?

Kiko Hernández entrevista una antiga treballadora de Mainat Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

Saida la defineix com una dona “ambiciosa, gelosa, teatral, molt falsa i victimista”. Però no només això, sinó que assegura que no fa més que mentir i intentar manipular els altres: “És molt perillosa”. L’assistenta no dubta en assegurar amb contundència que Ángela no estima Mainat: “Ell estava cec d’amor, però ella mai no l’ha estimat. Ángela volia quedar-se amb tota la fortuna, era evident en la seva manera de ser i d’actuar”.

Explica que Ángela estava gelosa de la bona relació de Josep Maria amb el personal, per la qual cosa va fer tot el possible perquè els acomiadés: “Mainat sempre va ser boníssim amb nosaltres, ens tractava com si fóssim família i a ella no li agradava. Ella va fer que m’acomiadés. Jo intentava parlar amb ell  per explicar-li tot el que feia Ángela, però ell em va bloquejar el telèfon. Hi ha moltes coses que ha de saber. Tinc missatges seus en els quals critica el seu fill Pol”.

Ángela Dobrowolski a 'El punto de mira' Cuatro

Ángela Dobrowolski a El punto de mira / Cuatro

De fet, treu a la llum una anècdota que demostraria encara més la ràbia que sentia Ángela cap al fill del primer matrimoni de Josep Maria: “Jo he viscut una situació dramàtica quan vaig viure amb ells. Un dia vaig entrar al despatx de Mainat, vaig trobar uns quadres trencats amb fotos dels fills del primer matrimoni, li vaig preguntar què passava amb allò i resulta que ella trepitjava els quadres. En un principi em va dir que ho havia fet sense voler, però després em va dir que ho havia fet a propòsit”.

Un testimoni que recalca el mal caràcter i les males intencions d’Ángela, que no fa més que sumar enemics. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa