El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escena surrealista d’Ángela, la dona de Mainat: ofereix croissants als reporters
  • CA

El cas Mainat ha estat envoltat d’una aura molt fosca des del principi, encara que ha estat aquests últims dies quan més surrealista sembla tot plegat. Tot començava amb Ángela Dobrowolski acusada d’haver intentat assassinar el seu marit, la punta de l’iceberg d’un munt d’informacions molt tèrboles. Han acusat Ángela de voler convertir la casa familiar en un prostíbul, d’haver contractat un escort i d’haver intentat fer màgia negra i vudú contra Josep Maria

L’última imatge que teníem d’ella era a la sortida de la casa d’Horta, quan entrava ràpidament en un taxi que l’esperava a la porta perquè no hagués d’enfrontar-se als periodistes congregats. Amb perruca negra, ulleres de sol i la mascareta tapant gairebé tota la cara: era pràcticament impossible reconèixer-la. Una tàctica que ha tornat a fer servir avui, quan ha reaparegut davant les càmeres.

Amb la boca oberta s’han quedat els reporters de Sálvame i Ya es mediodía quan l’han vist sortir de casa i dirigir-se directament cap a ells amb una perruca diferent, ara rossa, ulleres de sol i mascareta. La sorpresa s’incrementava quan s’adonaven que duia a les mans un plat ple de croissants de xocolata: “Us porto menjar, que fa dies que feu guàrdia a la porta”. No ha volgut respondre cap de les preguntes dels reporters, el que feia tot encara més estrany.

Ángela Dobrowolski ofereix menjar als reporters / Telecinco

El reporter de Ya es mediodía, Marc Calderó, reconeixia després que encara no s’ho creia: “Feia molt de temps que no vivia una situació tan surrealista i molt menys en un cas tan greu, perquè hi ha un presumpte intent d’assassinat. Que Ángela aparegui davant les càmeres i ho faci amb un plat de croissants? “Per què parlar si es pot menjar?”, ens ha dit per justificar que no respondria les nostres preguntes”. 

Telecinco

Una escena molt estranya i surrealista que evidencia que aquest cas encara oferirà molta més teca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa