El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, preocupada durant el postoperatori: “Estic fotuda i amb el sistema nerviós afectat”
  • CA

Lydia Lozano segueix de baixa després de ser operada de les cervicals. La col·laboradora de Sálvame va haver de ser intervinguda d’urgència quan el metge va adonar-se que les vèrtebres de la tertuliana estaven massa enganxades, el que podria ser molt perillós per a les seves cervicals. Ja li han donat l’alta, però encara està dèbil i amb problemes derivats del postoperatori. Aquest dilluns ha explicat com es troba en una videotrucada en directe amb el programa.

“No podia fer vida normal perquè tenia les vèrtebres molt enganxades. No era normal i encara segueixo amb el sistema nerviós afectat. He sortit abans de l’hospital pel tema Covid, però encara sento formigueig a les extremitats i he de fer repòs perquè sento molt de dolor”, ha relatat. Una operació que va acabar sent més complicada del que els metges s’esperaven: “Temia quedar-me en cadira de rodes… Estava súper nerviosa”.

Els doctors es van estranyar que Lydia no hagués tingut cap ensurt en aquell estat: “Em van dir que si hagués patit una caiguda, el més probable és que hauria acabat malament. Encara no tinc molta sensibilitat, estic tota l’estona estrenyent les mans perquè no tinc sensibilitat en els dits. Estic fotuda encara“.

Ensenyen l’abans i el després de l’operació de Lydia Lozano / Telecinco

Segueix amb una medicació forta i explica que encara no es veu preparada per veure la cicatriu que li ha quedat: “El meu marit em fa les cures, però no he volgut veure la ferida perquè ha de ser horrible… Estic cansada i em veig els ulls molt tristos”. De moment haurà de seguir fent vida tranquil·la, sense aixecar pes ni moure’s massa. No trigarà en tornar a plató, per això, del que assegura que té unes ganes boges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa