El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano: “Ser testimoni de la mort del meu xicot m’ha marcat per sempre”
  • CA

Lydia Lozano serà la primera entrevistada de Bertín Osborne en la nova temporada de ‘Mi casa es la tuya’, que s’estrena aquesta nit a Telecinco. La col·laboradora de ‘Sálvame’ és, segurament, la que més contingut sucós pot oferir entre els seus companys. El drama de perdre la seva parella en un accident de cotxe, el matrimoni hermètic amb Charlie, els mals moments que ha viscut en el programa, els greus problemes que ha viscut per culpa d’insistir en què tenia informació que provava que la filla d’Albano estava viva… Sobre tot això parlarà amb el presentador, que ha volgut emetre un petit fragment per generar expectació. Ella, a més a més, també n’ha parlat durant l’últim programa de ‘Sálvame’.

Un dels temes que menys ha tractat és la mort de la seva anterior parella. Lydia anava en cotxe amb Juan Carlos fa ara més de trenta anys, quan patien un terrible accident. La carretera estava en obres i, de cop, es trobaven amb un cingle pel qual queien sense poder evitar-ho. Ell, que conduïa, moria a l’acte. I Lydia, de copilot, acabava amb l’esquena trencada per tres llocs i seqüeles que encara pateix: “Vaig estar enguixada durant nou mesos. Un braç se’m va quedar més curt, a més a més. Tinc l’húmer sortit cap a fora… La meva cara va patir cremades molt importants, també”.

 

Però els danys físics no tenien res a veure amb el mal emocional que arrossega des de llavors. Veure perdre la vida a la teva parella d’aquesta manera i, a més a més, sent tan jove… Lydia assegura que aquell episodi la va marcar per sempre. I és que, per fer-ho encara més dur, la família del noi la culpava: “Jo em preguntava per què no em trucaven… I era perquè consideraven que jo havia estat la culpable“. 

Una història molt dolorosa de la qual sabrem més detalls gràcies a l’entrevista d’aquesta nit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa