El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’última bomba de Telecinco: ‘Ahora, Olga’
  • CA

Telecinco ho ha tornat a fer. Després de l’emissió de la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, i la victòria d’Olga, la dona d’Antonio David Flores, a ‘Supervivientes 2021’, ara arriba ‘Ahora, Olga’, un nou programa on Olga Moreno serà entrevistada i respondrà a totes les preguntes dels tertulians.

La cadena privada emetrà el programa aquest dimecres 28 de juliol a les 22 hores. Es tracta d’un programa especial on s’espera que la dona d’Antonio David Flores parli de tot el que ha passat en els darrers mesos. No només sobre el seu pas per ‘Supervivientes’, sinó també per tota la polèmica que ha envoltat el seu marit, i els fills que té amb Rocío Carrasco: David i Rocío Flores.

Alguns asseguren que Olga està especialment nerviosa perquè no sap ni què li preguntaran, ni què ha de respondre exactament, ja que no ha pogut veure la sèrie documental de Rocío Carrasco perquè es trobava concursant a Hondures. D’altres, en canvi, asseguren que està molt tranquil·la i que el seu marit l’està alliçonant per tal que digui tot allò que ell vol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa