El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La germana de Miguel Bosé, malalta des de fa sis anys: “He fet de tot per intentar recuperar-me”
  • CA

Lucía Dominguín ha estat la convidada estrella de La última cena, un especial de Sálvame en el que s’ha sincerat sobre el problema de salut que arrossega des de sis anys. La germana de Miguel Bosé sorprenia els teleespectadors en confessar que no té gust ni olfacte des de llavors, dos sentits completament paralitzats que li impedeixen gaudir del menjar: “Vaig perdre l’olfacte fa sis anys. Mai no he estat malalta, però les defenses em van baixar dràsticament i vaig tenir una grip molt forta. Vaig estar quatre dies abandonada a la meva desesperació i ja no vaig recuperar-lo. Encara no el tinc del tot”.

Assegura que està aprenent a viure sense ells, però reconeix que no és fàcil. Per això segueix intentant recuperar-lo amb tècniques i tractaments de tot tipus: “He fet de tot… A poc a poc sembla que els vaig recuperant mínimament gràcies a l’homeopatia i l’acupuntura”.

Lucía Dominguín | Telecinco
Lucía Dominguín | Telecinco

Sorprèn aquesta dada tenint en compte que va participar a Masterchef i no va manifestar cap problema: “He après a valorar la cuina per les textures i la presentació dels plats”. Un problema de salut amb el que intenta viure però que preferiria no tenir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa