El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lorenzo Caprile, retingut a l’aeroport per culpa del tabac
  • CA

Fa molts anys que Lorenzo Caprile es dedica al món de la moda, però ha estat en els últims anys que s’ha donat a conèixer pel públic més ampli gràcies al seu paper de jutge a ‘Maestros de la costura’. 

La seva mala relació amb la reina Letícia sempre l’ha envoltat de curiositat, un motiu més perquè els periodistes el segueixin per saber més d’ell.

El Mundo‘ ha descobert que el dissenyador ha patit un gran ensurt aquest cap de setmana. Per què? En haver estat retingut a l’aeroport de Sevilla. El problema és que venia des de Tenerife amb sis cartons de tabac, una quantitat que supera -per molt- el màxim de 200 cigarretes permeses.

Lorenzo Caprile TVE

Lorenzo Caprile / TVE

És per això que l’hauria retingut perquè declarés davant de la policia i expliqués per què portava tant de tabac. El dissenyador hauria explicat que s’havia comprat quatre cartons per consum propi i dos més per a la seva germana. Va deixar clar que no sabia que només podia passar per la duana un cartó sense declarar, així que va quedar-se sense els cartons i va marxar cap a l’estació d’AVE en direcció a Madrid. Un ensurt del que de ben segur que n’haurà après. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa