El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amenaces i molta tensió entre Lorenzo Caprile i un concursant català a TVE: “Ves amb compte, no em desafiïs”
  • CA

Lorenzo Caprile ha tornat a protagonitzar una gran esbroncada en directe a Maestros de la costura. El dissenyador s’ha enfrontat a un dels concursants, que esclatava contra els companys per no haver fet bé la feina que els havia demanat el jurat. Cada equip tenia un encàrrec i quan estaven a punt d’acabar, el programa els va obligar a haver d’encarregar-se del vestit de l’altre grup. El problema era que el capità d’un dels equips, el Luis, va començar a insultar els companys de l’altre perquè, segons el seu criteri, havien fet “una merda”.

“Ha estat una merda haver de canviar el vestit amb l’altre equip. Ha estat una vertadera merda!”, etzibava el concursant català ple de ràbia contra el jurat. Aquesta queixa no feia gens de gràcia a Lorenzo Caprile, que li recordava que aquests contratemps passen sovint a la vida real.

“En quin món vius, Luis? Jo vaig haver de fer un dels vestits més mediàtics d’aquest país en 24 hores. No vaig tenir temps ni de reaccionar. La veritable prova és posar-vos al límit amb problemes que passen diàriament en la feina d’un dissenyador”, es justificava Caprile.

El jove, per la seva banda, no es mostrava d’acord amb aquest raonament i esclatava contra Lorenzo Caprile: “T’estàs creixent massa”, li recriminava al famós. I l’exitós dissenyador no callava: “Luis, no ho estic fent. Ves amb compte! T’has queixat des que has entrat al taller. No em desafiïs. Ves amb compte! Estic aquí amb tot el meu dret de cridar-te l’atenció. Fins aquí! Prou!”.

Una discussió que generava molt rebombori a Twitter entre els teleespectadors, que tornaven a veure una forta discussió entre el dissenyador i un dels concursants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa