El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lolita Flores, desesperada: “Ho he passat molt malament, he tingut por”
  • CA

Lolita Flores ha passat una quarantena molt difícil. La cantant i actriu ha concedit una entrevista a ‘Sábado Deluxe’ en la qual ha reconegut que no ho ha passat gens bé, ja que ha passat molta por: “He plorat moltíssim“. Ha estat confinada amb el seu fill, amb qui s’hauria discutit un munt: “He estat quatre mesos mirant per la finestra, no sabia si obrir-la i llançar-me”.

“Em llevava sense hora i tenia un desgavell de rutines i horaris… No em volia ni mirar al mirall. El dia del meu aniversari em vaig emborratxar. Em vaig quedar adormida al sofà i el meu fill va estar picant a la porta un munt d’estona perquè jo no m’assabentava”, explica.

Uns mesos que se li han fet molt llargs per culpa de no poder veure la seva filla i el seu net: “També trobava a faltar treballar. La meva feina m’encanta, no volia seguir a casa. No m’agrada la soledat… A més a més vaig agafar por a sortir de casa. He passat molta por. Tinc 62 anys i sóc fumadora… Només sortia per anar al supermercat”. 

Lolita Flores al ‘Deluxe’ / Telecinco

Una època sense feina que no ha ajudat als seus problemes econòmics: “En aquest país hi ha molta gent que necessita més que jo, però tinc problemes econòmics. He hagut de posposar la gira a novembre”. Una situació complicada que espera millorar aviat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa