Lolita Flores, cansada que li preguntin per Isabel Pantoja, pren una decisió

La filla de Lola Flores va expressar el seu suport a Francisco Rivera

La guerra en el clan Pantoja ha afectat altres famílies de la farandula. És el cas de la família Rivera, però també de la família Flores. És sabut per tothom que Lolita Flores, filla de la gran Lola Flores, va mantenir una relació amb Paquirri, just abans que aquest en comencés una amb Isabel Pantoja. Per això, aquests dies la premsa del cor persegueix a Lolita, per saber la seva versió sobre els fets i fer-la opinar sobre la Pantoja. 

Lolita va escriure fa uns dies un comentari de suport a Francisco Rivera a Instagram -després que el seu germà Kiko revelés en l’especial “Cantora: la herencia envenenada” que les pertinences que Paquirri va deixar als seus fills estaven ocultes en una habitació de la finca d’Isabel Pantoja-. Però segur que la cantant i actriu no es pensava que el seu comentari generaria tanta repercussió. 

“El temps ho posa tot en el seu lloc”. Set paraules amb les quals Lolita, íntima amiga de Carmen Ordóñez i parella de Paquirri durant uns anys, va voler deixar clara la seva postura respecte a la guerra que els germans Rivera han començat contra la cantant per a recuperar els objectes del seu pare. 

Des de llavors, s’ha pogut veure a Lolita en més d’una ocasió. Molesta pel fet que li preguntin a ella per un tema amb el qual, a priori, poc té a veure, l’artista, cansada de la transcendència que ha resultat tenir el seu suport públic a Francisco Rivera, ha pres una decisió. I després d’enfadar-se amb la premsa -per recordar la “maledicció” que Lola Flores va tirar a la la Pantoja quan li “va treure” la parella a la seva filla- ha optat per un sepulcral silenci i amb un simple “perdona” quan veu les càmeres d’Europa Press justifica la falta de paraules en tot allò que fa referència a Isabel Pantoja.

Nou comentari