El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La premsa francesa esclafa Letícia: “És cruel i humilia la sogra sense pietat”
  • CA

L’entrevista de Corinna d’aquesta setmana ha tornat a fer tremolar els fonaments de La Zarzuela. L’expectació és màxima cada vegada que parla l’antiga amant de Joan Carles, fins i tot fora de les nostres fronteres. La premsa internacional va boja amb aquesta infidelitat, el que s’ha tornat a demostrar avui amb un article sobre el tema a la revista francesa Gala.

La periodista se centra en la tristesa i malestar de Sofia de Grècia, qui assegura que ha estat “humiliada”. Una de les causants d’aquest moment tan dolent? Els francesos ho tenen clar: Letícia. En aquest article, de fet, la qualifiquen de dona “cruel” que prohibeix a Sofia veure les seves netes.

Captura de pantalla de l'article francès

Captura de pantalla de l’article francès

Amb un to molt dur, deixen clara la seva postura: “La reina emèrita d’Espanya va pensar que havia viscut la pitjor part de la seva intimitat amb Joan Carles: les humiliacions, les aventures extramatrimonials, el desencant, l’abandonament… Però hi ha una cosa que li fa encara més mal, el fet que Letícia li prohibeixi veure les seves netes. Letícia no vol saber res de la seva sogra i s’interposa entre l’àvia i les princeses”.

Asseguren que Letícia “no s’ha dignat” a dirigir-li la paraula i que les nenes en cap moment han mostrat “gens d’estima” a l’àvia. Afegeixen que aquesta situació afecta i preocupa molt a Felip, que estaria fent tot el possible per posar pau entre elles. En què basen aquesta teoria? Ells mateixos citen una columna de Pilar Eyre en la qual relatava un episodi concret en el qual Letícia hauria impedit que Sofia entrés a casa a veure Elionor i Sofia: “Una imatge cruel que no coneixíem de Letícia d’Espanya”, resumeixen.

Letícia i Sofia en una foto d'arxiu Casa Reial

Letícia i Sofia en una foto d’arxiu / Casa Reial

A més a més, també es fan ressò de la notícia protagonitzada per Ingrid Sartiau. Fa anys que lluita als jutjats per demostrar que és filla il·legítima de Joan Carles, però ha estat aquesta setmana quan ha reconegut que pot aportar més proves que ho demostren. Què opinen els francesos sobre això? Que és la gota que fa vessar el got de Sofia: “Ella recull aquesta informació i continua sent digna”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa