La reina Letícia i Pablo Iglesias, junts en un acte a Galícia

La reina Letícia i Pablo Iglesias han coincidit en un acte a Galícia, una imatge molt esperada que ha acaparat molt l’atenció. Resultava morbós per molts veure l’actitud que seguia el vicepresident, que ha estat molt correcte i cordial en tot moment. Junts han presidit l’acte de proclamació del guanyador del premi fundació Princesa de Girona 2020 en la categoria social. 

L’actitud ha estat correcta i no ha transcendit cap gest polèmic ni descortès. Totes les mirades, doncs, s’han dirigit als looks que han escollit per aquest acte.

La reina i Pablo Iglesias, en un acte a Galícia   Casa Reial

La reina i Pablo Iglesias, en un acte a Galícia / Casa Reial

La reina Letícia, amb Pablo Iglesias en un acte a Galícia   Casa Reial

Casa Reial

Hem vist el líder d’Unides Podem amb una americana fosca i una brusa rosa, atent en tot moment a l’esdeveniment. La reina Letícia, per la seva banda, escollia el color relacionat amb la monarquia: el verd. Vestida amb un conjunt nou de dues peces d’Hugo Boss, ha enlluernat amb una elecció ideal.

Un jaqueta-pantaló en verd, que ha combinat amb una brusa de setí gris blavós que combinava a la perfecció. Als peus? Unes sabates d’un to similar de Magrit. I les arracades, de diamants i or blanc.

La reina Letícia i Pablo Iglesias, a primera fila d'un acte   Casa Reial

 Casa Reial

Un conjunt perfecte per a l’oficina, original i elegant… en una primera trobada amb Pablo Iglesias que ha generat molta expectació.

Nou comentari