El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Letícia fitxa com a tertuliana d’un programa de Telecinco
  • CA

Aquest divendres ha estat el dia dels anuncis de la nova temporada dels mitjans de comunicació. Si Catalunya Ràdio ha sorprès amb el fitxatge de Jorge Javier Vázquez com a tertulià, Telecinco ha respost amb la incorporació de Carla Vigo. La neboda de Letícia Ortiz, qui tant ha criticat la cadena, ha acabat fitxant com a col·laboradora del programa nocturn de Nagore Robles.

El pròxim dilluns serà el dia de la seva estrena a televisió, un programa especial de Sobreviviré que s’emetrà a les 15 hores a Mitele Plus. La jove sempre va dir que no parlaria amb cap mitjà i que encara menys treballaria en un. Enfadada perquè sempre li pregunten sobre la relació amb els membres de la família reial, intentava no cridar l’atenció… Fins que es va adonar que li sortia molt més rendible tenir una bona relació amb la premsa. Tant és així que aquests últims mesos ha concedit una entrevista a la revista Semana i ha acudit com a convidada a Espejo Público. Dues intervencions que l’han ajudat a recordar a tothom que és neboda de Letícia i que té informació.

Carla Vigo vol ser actriu i per això està estudiant un curs de teatre. Ara bé, sembla que de moment aprofitarà la tirada mediàtica per fer diners a televisió. No se sap quin serà ben bé el seu paper en el programa de Nagore, encara que és probable que intentin explotar el seu paper com a tertuliana de televisió.

La jove no s’atura ni un segon. Darrerament ha protagonitzat diverses campanyes de publicitat, ha aparegut en el videoclip d’Amor Romeira i ha llançat un perfum. Gens malament per a una nena de 20 anys que encara està estudiant i que, segons ella, no s’aprofita del seu nom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa