El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Letícia, sense filtre: “Sóc bisexual, feminista i sincera”
  • CA

La neboda de Letícia ha demostrat no tenir filtre a Instagram. Carla Vigo Ortiz s’ha convertit en una autèntica influencer, el que li dona ales per respondre preguntes que li fan els seus seguidors.

En una ronda de qüestions sobre la seva vida privada, la jove no ha dubtat a mostrar-se sincera i respondre a tot sense vergonya. Una de les respostes més sinceres? Sobre la seva orientació sexual: “És fals que sigui heterosexual. Sóc bisexual“.

No se li coneix parella, de moment, però del que sí que ha parlat és de la seva família. Per primer cop ha reconegut que sempre s’ha assemblat més al caràcter de la mare, morta fa 14 anys, i que físicament s’assembla a l’avi matern (el pare de Letícia): “No m’ho acostumen a dir, però ja m’ho han dit diverses persones així que suposo que és vertader”.

La neboda de Letícia explica com és a Instagram

S’ha qualificat com a feminista de nou, d’igual manera que ha deixat clar que es considera una persona sincera a qui no li importa el que diguin sobre ella. De fet, en aquest sentit ha afegit que per primer cop ha aconseguit sentir-se a gust amb el seu cos: “M’agradaria animar la gent que pot estar passant una mala etapa amb això. Us prometo que arriba un moment en el qual t’acceptes tal com ets encara que moltes vegades pensis que mai no et tornaràs a estimar”.

Carla Vigo respon més preguntes personals / Instagram

Una sinceritat que és probable que no hagi agradat gaire a dins de la Casa Reial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa