El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió íntima i sorprenent de la neboda de Letícia: “Sóc bisexual”
  • CA

Sorpresa a La Zarzuela. Durant aquests dos últims anys, la reina Letícia s’ha esforçat en demanar a la seva neboda que deixés de ser tan activa a Instagram. La filla de la seva germana Érika no té vergonya a l’hora de confessar intimitats o compartir opinions republicanes. Li han cridat l’atenció moltes vegades, però la neboda més rebel de la monarca continua fent cas omís a les ‘recomanacions’ de Palau.

Tenim l’últim exemple en un missatge que ha publicat aquest cap de setmana, en el qual fa una confessió que ha sorprès de valent. La jove s’ha declarat a favor de la lluita dels drets LGTBI en moltes ocasions, però mai no s’havia posicionat tan a favor com ara. Per què? En afirmar obertament que és bisexual

Una afirmació que trenca amb l’hermetisme habitual dins de les cases reials, que no són fans d’airejar aspectes tan íntims (i molt menys amb confessions sobre aquest tipus d’orientació sexual). Carla Vigo no té por a mostrar-se tal com és, el que ha tornat a demostrar amb un escrit en el qual resumia el que pensen alguns amics d’ella i el que en realitat és: “Em van dir que era hetero, sóc bisexual. Em van dir que faig 1,55 però faig 1,50. Em van dir que estic soltera, i… no sé, no contesto“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carla (@__carlamardo) el

Carla, de 19 anys, continua molt activa en el seu perfil a la xarxa. La repercussió que l’envolta és cada cop més gran, per la qual cosa és probable que la Casa Reial torni a esbroncar-la. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa