El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Maná parla per primer cop del seu presumpte ‘affair’ amb la reina Letícia
  • CA

El passat de la reina Letícia a Mèxic genera moltíssima curiositat. Va viure-hi una temporada quan era jove, una època en la qual va treballar al diari ‘Siglo 21’ i, fins i tot, venent cigarretes. La periodista tenia 23 anys, un munt d’amics i una exitosa carrera per endavant. La revista mexicana ‘Quién’ va revelar anys més tard alguna de les anècdotes més sucoses dels mesos de la Reina al país americà, quan un artista va dibuixar un retrat seu sense roba o quan va fer-se amiga íntima del vocalista de Maná, Fher Olvera

Sempre s’ha especulat que ambdós van mantenir una relació durant aquella època, però cal dels dos s’havia pronunciat al respecte… fins ara. I és que han tornat a preguntar al cantant sobre aquest tema i ara sembla que ha decidit deixar-se de mossegar tant la llengua.

Un periodista li pregunta directament si la Casa Reial ha intercedit perquè no parli de la presumpta relació amb Letícia, davant del que Maná contesta amb unes declaracions que han fet parlar molt: “Primer, un cavaller no té memòria. Deixem-ho aquí… Però no. Tots els meus respectes a la Reina i a la reialesa i a la gent d’Espanya, que els estimem molt. Mai no diem res, som gent tranquil·la en això”. 

Maná Europa Press

Maná / Europa Press

Molts es pregunten ara a què es referia. Està intentant deixar caure que van tenir quelcom però que no en parlarà per respecte? Cal recordar que una de les amigues de Letícia durant l’etapa a Mèxic va confirmar que la monarca el va conèixer, ja que li va fer una entrevista. Si es va quedar en una conversa professional o va haver-hi alguna cosa més entre ells, sembla que de moment no volen dir-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa