Letícia, amb armilla i leggins en un acte feminista amb Sandra Barneda

La reina Letícia ha donat suport a una nova iniciativa feminista, organitzada per Fad i Samsung. ‘Femtástica’ pretén visibilitzar el talent femení i donar veu a dones referents en àmbits amb els homes com a principals exponents tradicionalment. La presentadora de l’esdeveniment ha estat Sandra Barneda, la presentadora catalana que està d’actualitat des que sortís a la llum que ha trencat la relació amb Nagore

Sandra Barneda  Instagram

Sandra Barneda, presentadora de l’acte / Instagram

La Reina i la periodista han coincidit en un acte que ha rebut moltes alabances, al qual la monarca ha acudit amb un look que ha tornat a cridar l’atenció. No ha escollit roba nova, però que repeteixi no provoca que se’n deixi de parlar.

La reina Letícia arriba a l'acte  Casa Reial

La reina Letícia arriba a l’acte / Casa Reial

La reina Letícia, de blanc  Europa Press

Europa Press

En aquesta ocasió ha optat per una armilla de Massimo Dutti extra gran, en color blanc i de tall recte que es pot adquirir per 130 €. Amb què ho ha combinat? Amb uns leggins de cuir negre que donaven un toc modern a un conjunt estilístic molt rock. I als peus? Unes sabates mules negres amb una tira de vinil, uns Steve Madden que la tenen completament captivada.

Moderna a més no poder, amb un conjunt estilístic repetit però molt aplaudit. Poc després s’ha traslladat fins a Arganda del Rey, on ha acompanyat el seu marit a visitar les zones afectades per la zona freda.

la reina Letícia  Casa Reial

Casa Reial

Un matí mogut que tanca la setmana d’actes oficials de la Reina, que torna a tenir el cap de setmana lliure com és costum. 

Nou comentari