Sorprenents imatges de la germana de Letícia: saltant i corrents en una botiga

La germana de la reina Letícia ha canviat radicalment. Telma Ortiz sembla una altra persona des que ha començat a sortir amb un advocat irlandès, moment en el qual ha deixat enrere la mala relació amb la premsa. L’hem vist aparèixer per sorpresa de la seva mà en uns premis, passejant sense amagar-se, somrient i atenta amb els reporters… 

S’ha traslladat amb ell a una casa de Majadahonda, un trasllat que sembla que li ha fet molt de bé. Està col·laborant amb una acadèmia de ballet molt prestigiosa, on dona classes un cop per setmana. 

Els paparazzi encara no es creuen que ara Telma es deixi fotografiar com si res, després de més d’una dècada enfadada amb els periodistes. Gràcies a aquest canvi d’actitud, de fet, la revista ‘Pronto’ ha pogut enxampar-la enmig d’un centre comercial… en un dia familiar molt curiós.

Telma Ortiz, amb la família a la portada de 'Pronto'

Telma Ortiz, amb la família a la portada de ‘Pronto’

La revista publica unes sorprenents imatges de la germana de la Reina, a qui es veu saltant i corrents per un centre comercial sense cap mena de vergonya. Va passar una estona molt divertida amb la seva parella, la seva filla i el fill de l’advocat. A les fotos se la veu fent un munt de petons a la petita, mentre que també ha sorprès veure-la amb un conjunt molt informal: dessuadora, faldilla curta i vambes.

Els van caçar menjant en un restaurant italià, el final rodó d’un dia en família visiblement divertit. Té pinta que aquestes només són unes de les primeres fotos que començaran a aparèixer a partir d’ara. 

Nou comentari