La Casa Reial publica retrats oficials nous de la família

La Casa Reial ha aprofitat el canvi de dècada per publicar unes noves fotos oficials. Uns retrats dels reis Felip i Letícia molt esperats, així com els primers posats de la princesa Elionor i la infanta Sofia. Feia deu anys, ni més ni menys, que La Zarzuela no actualitzava les fotografies oficials dels monarques. Com són les fotos noves? Encara més majestuoses, especialment perquè la retratista reial ha captat la Reina vestida de gala per primer cop.

Han distribuït deu fotos inèdites. Primer, una del matrimoni vestit de gala en el Palau Reial de Madrid. Letícia apareix amb un vestit de Carolina Herrera que va estrenar durant l’entronització de l’emperador del Japó l’any passat: rosa xiclet, flors brodades, amb una banda blava i condecoracions. Al cap? La corona més important del joier reial, la tiara Flor de Lis plena de diamants. Als braços, les polseres bessones de diamants de Cartier, i a les orelles? Les arracades de brillants de la reina Victoria Eugenia. Letícia ha tret l’artilleria pesant per lluir millor que mai. Una imatge més reial que mai que ha rebut un munt d’aplaudiments. I d’aquí, a un parell de fotografies del matrimoni per separat.

Foto oficial dels reis Felip i Letícia   Casa Reial

Foto oficial dels reis Felip i Letícia / Casa Reial

Retrat oficial de la reina Letícia   Casa Reial

Casa Reial

Retrat oficial del rei Felip   Casa Reial

Retrat oficial del rei Felip / Casa Reial

A més a més, han volgut oferir una imatge més casual en un posat familiar amb les nenes. Veiem la família reial al complet. Letícia, amb un altre vestit de Carolina Herrera, en aquesta ocasió en vermell, i amb joies molt més discretes. Apareix amb el pentinat i el maquillatge molt natural, per una altra banda. És destacable la imatge de les nenes: ambdues apareixen amb els vestits que van dur durant el dia de la hispanitat. Elionor, amb el  disseny rosa de tweet, i Sofia, amb el blau cel. Ballarines als peus i els cabells sense recollir; com en les fotografies d’elles dues per separat. També han volgut compartir una imatge de les germanes juntes.

La família reial, en un nou posat oficial   Casa Reial

Casa Reial

Retrat oficial de la princesa Elionor   Casa Reial

Retrat oficial de la princesa Elionor / Casa Reial

Retrat oficial de la princesa Sofia   Casa Reial

Retrat oficial de la princesa Sofia / Casa Reial

Un retrat més natural, amb les nenes divertides i naturals sense mirar a càmera. Destaca que hagin escollit el blanc i negre per aquesta instantània.

Retrat oficial de la princesa Elionor i la infanta Sofia   Casa Reial

 Casa Reial

Finalment han compartit un parell més de retrats dels Reis per separat. En aquesta última fotografia, Letícia apareix amb el mateix vestit de Carolina Herrera… però en blau marí. Un gest molt destacable, ja que ha escollit la mateixa dissenyadora pels retrats oficials d’aquesta dècada. 

Retrat oficial dels reis   Casa Reial

Casa Reial

Amb tot, una renovació d’imatge que es fa oficial amb l’inici d’una nova dècada per oferir una imatge més moderna de la família reial.

Nou comentari