El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia mensyprea i destrossa el regal d’una artesana: “Ha plorat en veure el que ha fet”
  • CA

L’últim gest de Letícia ha menyspreat la feina d’una artesana molt reconeguda en el món tèxtil. Parlem d’Ángeles Espinar, famosa pels seus brodats en el mantó de Manila tradicional. Vinculada a la Casa Reial des de fa anys, va enviar un mantó personalitzat a Letícia com a regal de boda, una joia artesanal que ha estat trossejat i convertit en faldilla. Que la dona de Felip VI aparegués fa un parell de setmanes amb un look creat d’aquest mantó ha enfadat molt la dissenyadora, que ha vist com la seva creació era convertida en una cosa completament diferent.

És tradició en la família de la dissenyadora regalar un mantó a cada dona de la Casa Reial que es casa, el que també va fer amb Cristina i Elena i també s’esperava que fes en una hipotètica futura boda de la princesa Elionor. Una peça feta a mà en la qual hauria dedicat més de quatre mesos per poder acabar-lo, amb un dibuix exclusiu que mai no hauria repetit en cap altre model. De fet, hi apareixien brodats dos anells de boda, una corona, la data de la boda i les inicials de Letícia.

El menyspreu de Letícia no és nou, per això, ja que tres anys després de la boda (i de rebre aquest regal, doncs) va trobar-se amb la dissenyadora i li va reconèixer que encara no l’havia lluït perquè no havia “tingut ocasió”.

Letícia, amb la controvertida faldilla / Europa Press

Ara El Mundo s’ha posat en contacte amb una font molt propera a la dissenyadora, que reconeix que no ha agradat que Letícia hagi personalitzat i modificat el mantó: “Sabem que a la gent del nord no li agrada dur mantó, però el podria haver guardat per a les seves filles perquè és una manera de representar Espanya. No ha agradat gens veure-la fer el que ha fet. A Ángeles li feia molta il·lusió veure Letícia amb el seu mantó i quan va assabentar-se, va posar-se a plorar. Han destrossat aquesta peça d’artesania única. No sé què farà en el futur, però després d’això s’ha quedat sense ganes, de moment, de fer-ne cap a Elionor i Sofia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa