Letícia i Elionor menyspreen Sofia públicament: sense parlar ni mirar-se

Elionor de Borbó ha tornat a acaparar totes les mirades en els premis Princesa d’Astúries. La filla gran de Felip VI ha viatjat fins a Oviedo des de Gal·les per assistir a una cerimònia d’entrega de premis en la que la Casa Reial li cedeix tot el protagonisme. La primera sorpresa arribava amb el seu look, el que es transformava completament per deixar enrere la seva imatge de nena petita: apareixia pujada a uns talons i lluïa un vestit curt d’estil retro amb estampat geomètric. Com també fa la mare habitualment, la jove hereva optava per una marca espanyola per aportar el seu granet de sorra al sector. En aquest cas, escollia un model de Bgo&Me que es pot adquirir per 600 €. Ara bé, si ha destacat un conjunt estilístic, aquest ha estat el de Letícia. Aquesta és sempre una ocasió especial i la dona de Felip VI ha volgut destacar amb un vestit de The 2n Skin impressionant en color negre i amb molt volum. La petita Sofia, per la seva banda, optava per un look d’estil ballarina amb una samarreta negra ajustada i una faldilla de tul rosa. La gran sorpresa de la nit arribava amb la presència de Sofia de Grècia, que posava a la foto familiar després que s’assegurés que no anava a acudir a la cita.

La família reial espanyola, a l’arribada al teatre d’Oviedo / Casa Reial

Com és que finalment ha acceptat la invitació? Aquesta setmana fonts molt properes a Palau afirmaven que no acudiria perquè tenia un compromís a Atenes, ja que havia estat convidada a la boda d’un dels seus nebots. Molts van deixar-la verda per prioritzar l’enllaç a un dia tan especial per a la neta, el que precisament Felip VI volia evitar. El Español deixa clar que ha estat ell qui ha demanat a la mare que canviés de plans i posposés unes hores el seu viatge a Grècia: “La decisió s’ha pres a l’últim moment”. Segurament Sofia pretenia fer servir l’excusa de la boda per evitar-se anar a Oviedo a cridar l’atenció, tenint en compte que Letícia no li parla i les netes no li fan ni cas. I, efectivament, la imatge que van mostrar no va ser precisament de família unida. A l’arribada al teatre, les càmeres mostraven com Letícia i Elionor ni tan sols creuaven mirades amb l’emèrita. La periodista Pilar Eyre ho destacava també a Twitter: “No interactuen molt les netes amb l’àvia, que diguem. I Letícia passant olímpicament de la sogra“. Això sí, molts testimonis asseguren que Sofia hauria fet un gran petó a Elionor quan va acabar la cerimònia… un gest d’estima de la que no hi ha prova gràfica.

El moment més esperat era el discurs d’Elionor, el que centrava totes les mirades. Com era d’esperar, les seves paraules -i el seu accent anglès perfecte– han estat analitzades al detall. Va mostrar-se tranquil·la i més madura, mirant a càmera i sense equivocar-se el més mínim. Com ja va fer en les anteriors ocasions, va tirar floretes a Astúries una vegada i una altra: “M’alegra molt tornar a Oviedo. Trobaré a faltar aquesta terra, Astúries, a la que estimo tant i on la meva germana Sofia i jo ens sentim sempre a casa nostra”.

Un dia important per a Elionor, que va presumir d’estudis internacionals davant de tothom. La noia tornarà a Gal·les en les pròximes hores, una visita exprés a Espanya que va prometre que no serà l’última mentre durin els seus cursos escolars a l’estranger.

Comentaris

  X2 Octubre 23, 2021 | 13:09
  Persones que tracten així a la mare, la sogre o l'avia , son gentussa no mereixen cap respecte, son escòria
  Vergonyos! Octubre 23, 2021 | 13:29
  dues coses: aquests reis ni tan sols son un model familiar per al poble ras. ensenyen a despreciar els vells. I de qui han rebu la corona,el poder, els milions? Segona cosa el cost del vestit, 600 euros, princeseta son el que molts dels teus súbdits guanye per a passar el mes.
  Anònim Octubre 23, 2021 | 15:53
  Són unes maleducsdes
  LA BANDA DE L'EMPASTRE. Octubre 23, 2021 | 15:55
  Aquesta gent fa cagar boletes i avergonyeixen la terra que trapitgen!
  pluf Octubre 23, 2021 | 17:00
  Fan por les mortícies!
  Anònim Octubre 24, 2021 | 13:14
  Minusta fastigosos

Nou comentari