Letícia, de retallades: acomiada el cirurgià plàstic i compra roba ‘low cost’

Letícia torna a ser la protagonista de la columna de Pilar Eyre. Avui treu a portada que la dona de Felip VI ha decidit fer un seguit de canvis per tal d’adaptar-se a la complicada situació que travessa la Corona. Entre ells? Deixar enrere les despeses milionàries en roba, per exemple. Però també parla d’una actitud diferent.

Letícia canvia d'estratègia   Lecturas

Letícia canvia d’estratègia / Lecturas

De fet, la cronista la qualifica de “la nova Letícia”. Eyre assegura que està disposada a deixar enrere aquesta cara més altiva i desafiant, els talons vertiginosos, les vacances de luxe i les amistats elitistes: “Per a la feina diària, farà servir vestits de baix cost i marques espanyoles. Per a recepcions, reciclarà vestits o simplement els repetirà. Farà servir sabates planes i les americanes, allunyant-se així de la imatge sorprenent de reina curvilínia i sexy. També ha prescindit de les pestanyes postisses”. 

Letícia, amb pestanyes postisses   Europa Press

Letícia, amb pestanyes postisses / Europa Press

S’atreveix a afirmar que no tornarem a veure Letícia d’escapada amb les amigues: “Tampoc no farà més viatges secrets a Barcelona ni farà visites al cirurgià plàstic, ni tan sols permetrà que hi hagi fotografies amb la seva germana i neboda”.

També hauria decidit intervenir en assumptes més generals de la Casa Reial: “La bodega reial, que estava recoberta per sorra de l’oceà Índic, fa temps que no s’enriqueix de nous vins. També es desmantellarà el pavelló de caça de l’emèrit, amb més de 500 animals morts, i es prescindirà de la meitat dels 40 cotxes de luxe que hi ha en els garatges de la Zarzuela. També el servei, amb 60 xòfers inclosos, s’ha alleugerat considerablement”. 

Letícia, en una reunió amb Creu Roja   Europa Press

Letícia, en una reunió amb Creu Roja / Europa Press

Tot un seguit de mesures per intentar que la Casa Reial toqui una mica més a terra, però que encara estan lluny d’acontentar el poble. 

Nou comentari