Els aristòcrates, contra Letícia: “Relaxa’t una mica”

Els reis Felip i Letícia van presidir aquest dilluns la inauguració de la legislatura al Congrés, un esdeveniment molt important al qual van acudir acompanyats de les seves filles. Les revistes de moda van analitzar en detall el vestit de la Reina, el que va rebre molts aplaudiments, però també l’han criticat. Un dels més cruels amb ella? Cayetano Martínez de Irujo, un dels fills de la duquessa d’Alba.

Cayetano Martínez de Irujo   Europa Press

Cayetano Martínez de Irujo /  Europa Press

El germà del duc d’Alba ha criticat l’actitud que va mantenir Letícia durant l’acte, en el qual va mostrar-se seriosa i molt pendent de cada gest de les filles. En unes declaracions a ‘Espejo Público’, Cayetano ha evidenciat que no és molt fan de la monarca: “La Reina s’ha de relaxar una mica i també adaptar-se a la naturalitat del Rei. Que perdin un dia d’escola en un dia institucional, que és molt important que es vegi els Reis i les Infantes, que es vegi la representació que tenen i que donen a aquest país… S’ha de relaxar”.

Cayetano només té bones paraules per al rei Felip, per això: “Crec que ha demostrat des que va prendre possessió que s’ha adaptat als temps d’una manera impecable. Per mi ha fet una feina des que ha arribat sense un però. Això demostra que la monarquia està absolutament adaptada al sistema que s’està modernitzant”.

Els reis, acompanyats de la princesa Elionor i la infanta Sofia al Congrés   TVE

Els reis, acompanyats de la princesa Elionor i la infanta Sofia al Congrés / TVE

Un aristòcrata que se suma a la llista de famosos que es mostren detractors de la reina Letícia públicament, ja que no és l’únic que ha manifestat el seu rebuig cap a ella.

Nou comentari