El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia arrisca en la seva tornada a Mallorca
  • CA

La reina Letícia ha tornat a Mallorca, un dels escenaris que pitjors records li porten. Els mitjans de comunicació sempre han dit que la monarca no suporta anar-hi, el que es va acabar d’evidenciar durant la Setmana Santa de l’any passat amb el menyspreu a la reina Sofia. En aquesta ocasió, per això, hi ha anat tota sola per presidir l’acte de tancament d’una conferència internacional sobre escoles segures.

El que més ha cridat l’atenció, per això, no ha estat la seva actitud. Com és habitual, les revistes del cor han analitzat fins a l’últim detall l’outfit que ha vestit. I és que és el primer cop que la Reina escull un model del dissenyador italià Salvatore Ferragamo.

 

Reina Letícia, de vermell Casa Reial

l Casa Reial

Discurs reina Letícia Europa Press

 Europa Press

Es tracta d’un vestit vermell, el seu color fetitxe, que és a la venda per 1.690 €. De seda molt lleugera, amb una goma elàstica a la cintura i el coll mao. Les mànigues, de tres quarts amb efecte drapejat. 

Amb quins complements l’ha combinat? Letícia ha tornat a apostar per l’estampat de serp, una elecció arriscada però guanyadora. Bossa i sabates a joc, amb aquestes últimes amb unes tatxes incorporades.

Reina Letícia Instagram

@letiziareinaes

Pel que fa a les joies, destaca el misteriós anell daurat que ara no es treu mai i unes arracades en forma de papallona d’or blanc i diamants. Un conjunt ideal per un acte d’aquest tipus que de ben segur que acaba repetint més endavant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa