El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’episodi més desagradable de Letícia, assetjada sexualment quan era periodista

Els reis Felip i Letícia celebren avui el seu 15è aniversari de boda, una data molt especial que commemoraran amb una festa privada. Han canviat moltes coses des d’aquella plujosa boda, una cerimònia multitudinària envoltada d’una immensa expectació mediàtica. Fa pocs dies va filtrar-se que el servei de seguretat va patir de valent, ja que havien rebut una amenaça d’atemptat que, afortunadament, va acabar sent falsa. I d’aquí, a revelar-se que la Reina va patir un atac d’ansietat que podria haver derivat en la cancel·lació del matrimoni. 

Aquest aniversari ha donat ales als cronistes reials, que estan recordant alguns moments de la parella d’aquests 15 anys. ‘Look‘ s’ha posat en contacte amb alguns dels més coneguts, entre ells Pilar EyreJaime PeñafielPilar Urbano o Carmen Rigalt. Urbano assegura que veu sintonia i sinergia en el matrimoni, mentre que Rigalt considera que ara hi ha més harmonia entre ells que abans. Peñafiel, per la seva banda, torna a titllar el matrimoni d’error: “Recordo el dia de la boda com un dia tràgic”. 

Letícia i Felip, a la seva boda  Casa Reial

 Casa Reial

Pilar Eyre ha rememorat el dia de la boda, el qual assegura que va viure amb certa tristesa: “La noia segura de si mateixa, una mica descarada, moderna i experimentada que vam conèixer el dia de la petició de mà i a televisió, s’havia convertit en un cérvol espantat, primíssima, dins d’un vestit que li anava gran, amb els ulls plorosos i el nas vermell com si estigués constipada, el coll en tensió i tota la pinta d’estar pensant que allà acabava la seva vida com a Letícia”. Això no impedeix, per això, que faci un balanç molt positiu d’aquests 15 anys. I és que alaba que tinguem en Letícia un personatge a seguir mediàticament parlant. 

Ara bé, les paraules que més han cridat l’atenció d’Eyre les ha escrit a la seva columna de ‘Lecturas‘. Per què? En rememorar l’episodi més desagradable que va patir Letícia durant la seva època com a periodista, una escena que li va explicar Jorge Zepeda: “Una periodista em va explicar que l’havia convidat a sopar algú molt important i li havia ofert un programa de televisió a canvi de sexe. Es va enfadar tant que va sortir al carrer sense bossa ni diners!”. Eyre, davant d’aquesta bomba, va voler saber qui era… El que va derivar en la més gran de les sorpreses, ja que va assegurar-li que havia estat Letícia: “O sigui, que la nostra Reina sap què és l’assetjament sexual i podria dir me too“.

La reina Letícia, als informatius de TVE

La reina Letícia, als informatius de TVE

Una escena molt dura que hauria afectat la reina Letícia. El que està clar és que avui segur que la Reina no hi pensa, ja que estarà centrada a celebrar els 15 anys amb Felip. Què faran? Publicarà la Casa Reial alguna fotografia?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa