La reina Letícia dona suport a Tous després de la polèmica

Els reis Felip i Letícia s’han traslladat fins a Écija per assistir a l’últim acte oficial de la setmana. L’objectiu de la visita era mantenir una trobada amb la corporació municipal i visitar el centre educatiu que va guanyar el premi a l’escola del 2019 de la fundació princesa de Girona. La seva sorpresa ha estat la increïble rebuda que han tingut: i és que els veïns de la localitat els han ofert una benvinguda summament càlida.

La reina Letícia rep un bany de masses a Écija   Europa Press

La reina Letícia rep un bany de masses a Écija / Europa Press

Els reis triomfen a Écija   Casa Reial

 Casa Reial

El matrimoni reial s’ha donat un autèntic bany de masses que suposa un xut anímic. Ara bé, com és habitual en totes les aparicions públiques dels monarques, les revistes només destaquen el look escollit per Letícia.

Els reis, molt ben rebuts a un municipi d'Écija   Casa Reial

 Casa Reial

En aquesta ocasió, la Reina ha optat per repetir un model de Victoria Beckham: un conjunt de dues peces de seda amb estampat de lleopard, format per una camisa de màniga llarga i una faldilla asimètrica drapejada. Ho ha combinat amb unes sabates d’ant en blau marí de Carolina Herrera i unes arracades que han cridat molt l’atenció, ja que són de Tous.

La reina Letícia torna a confiar en Tous a Écija   Europa Press

Europa Press

És destacable que hagi escollit unes arracades d’aquesta marca catalana, ja que ha estat envoltada de molta polèmica des que l’Audiència Nacional els investigués per una denúncia que els acusava d’estafa i publicitat enganyosa. Finalment el jutge va decretar l’arxivament de la causa, però tot i així és destacable que Letícia els hagi mostrat suport públicament amb aquest complement de safirs i perles valorat en 800 €.

Nou comentari