Sonsoles Ónega: “La reina Letícia persegueix una societat millor”

Sonsoles Ónega s’ha convertit en un dels fitxatges estrella de Telecinco. Fa un parell d’anys van confiar en ella per presentar un magazín a la franja del migdia, just després de ‘El programa de Ana Rosa’. L’èxit ha estat considerable i l’audiència ha agafat estima a Sonsoles, per la qual cosa han decidit donar-li l’oportunitat de posar-se al capdavant del debat del nou reality La casa fuerte‘. Mai no ha treballat en un format similar, però ha manifestat públicament que està molt agraïda. Un nou projecte professional que se suma a la publicació de la seva nova novel·la, en la qual parla sobre el primer amor.

Ha parlat de tot això i també de la seva relació d’amistat amb la reina Letícia en una entrevista a ‘El Español‘: “Estic amb il·lusió i ganes d’explorar un format nou per mi i amb tanta trajectòria a Mediaset. Espero gaudir al màxim de l’espectacle i de l’entreteniment”. Serà la Reina una teleespectadora més?

Sonsoles Ónega a Telecinco

Sonsoles Ónega a Telecinco

Primer parla de la seva vena monàrquica: “Sembla que va ser ahir quan estava a la tribuna de premsa del Congrés dels Diputats veient l’entrada del príncep Felip per ser coronat… Ha donat prou mostres d’on estan les seves línies vermelles, les ha deixat fins i tot per escrit, i que l’exemplaritat del cap de l’Estat que exerceix ha d’assemblar-se a l’ideal de societat. No està sent un regnat senzill, en part per la fragmentació parlamentària i per les dificultats polítiques… Però el rei Felip està sent un bon rei perquè té molt clar que s’ha d’assemblar a la societat que dirigeix. Jo sóc una monàrquica convençuda, no recent sinó de sempre. Crec en la institució i en el seu paper. En aquest moment més que mai”.

I acaba afirmant que Letícia ha ajudat la Corona: “La reina Letícia és una dona molt propera a la societat. És una dona que camina per les voreres de la ciutat i sap perfectament quin és el seu paper. Un paper que ha anat, sense cap mena de dubte, perfeccionant al llarg dels anys. La reina Letícia és una dona amb preocupacions i que persegueix una societat millor, tal com demostren els seus actes públics. Des d’assumptes de dones, educació o la salut pública”. 

Nou comentari