El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les preguntes que Belén Esteban faria als polítics espanyols
  • CA

El nou programa de María Teresa Campos, La ‘Campos Móvil’, s’estrena aquest dimecres al vespre a Telecinco. Ho fa entrevistant a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. I ha estat en aquest context que Belén Esteban ha revelat a quins polítics espanyols li agradaria entrevistar i quines preguntes els faria. “A mi m’encantaria que els polítics vinguessin a ‘Sábado Deluxe’. No entenc per quin motiu no ho fan. És un programa d’entreteniment, però crec que serien molt bones entrevistes les que podríem fer aquí”, ha afirmat la tertuliana de ‘Sálvame’.

Belén Esteban ha estat clara en dir a quins polítics li agradaria entrevistar: “M’encantaria que vinguessin Pedro Sánchez, José Luís Martínez-Almeida i Pablo Iglesias. M’agradaria molt poder preguntar-los coses amb total llibertat”, ha dit. A més, ha recordat que ella va conèixer el líder de Podemos en una festa de ‘La Razón’. “I va ser molt educat amb mi, em va saludar i tot. Quan he hagut d’opinar aquí, he dit el que he volgut, i hi hauran coses que hauran agradat i d’altres que no”, ha assenyalat.

A més, la col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco ha deixat clar que “jo tindria moltes preguntes perquè em responguessin”, perquè “tothom parla, es baralla, però ningú respon sobre el que preocupa de debò a la gent”. Preguntada per quines qüestions plantejaria a tots tres polítics, ha respost: “A Pedro Sánchez li preguntaria en què s’ha equivocat en la gestió de la pandèmia, o si creu que ho han fet tot bé”.

En relació a Pablo Iglesias ha dit: “Li preguntaria per quin motiu ha canviat el seu estatus. És a dir, perquè sempre deia que era de Vallecas i que no marxaria d’allà, i al final ha canviat”. I, finalment, a Almeida li agradaria preguntar-li “si es presentaria amb el PP com a candidat a president del govern espanyol”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa