Laura Fa demana l’acomiadament d’una companya de programa en un text demolidor

La periodista catalana ha escrit un text sense pietat en el qual critica la manera de treballar de Lydia Lozano

Tots els tertulians de televisió s’han afanyat a compartir la seva opinió sobre el documental de Rocío Carrasco. Tothom vol deixar clara la seva postura, el que ha acabat enfrontant aquells que es posicionen en bàndols oposats. Laura Fa, per exemple, ha carregat sense pietat contra la seva companya Lydia Lozano en una columna a El Món de la tele. I per què? En considerar que no va estar a l’altura durant el debat d’aquest dimecres.

“La Lydia Lozano es mirava sorpresa el Marc Giró. És clar, emeten en freqüències diferents. Està ‘taaaaaan’ per sobre d’ella que és incapaç de seguir el seu discurs. Una Lydia Lozano totalment prescindible ahir i per sempre. Es va guanyar no tornar a trepitjar cap dels especials d’aquesta sèrie. No perquè opini diferent, no perquè li costi veure la realitat, no. S’ho mereix perquè no està a l’altura”, etziba la periodista del cor catalana.

No contenta amb demanar que l’acomiadin, prossegueix la seva crítica: “La Lydia és la típica que en aquests debats diria ‘yo es que tengo una amiga mujer’, per demostrar que no és masclista. Ella que és una dona privilegiada, és totalment incapaç d’empatitzar amb qui no sigui igual de privilegiada que ella. Es creu amiga del ‘senyors’ perquè és allà on està el poder i els privilegis. És tan ignorant en aquest aspecte que no se n’adona que per aquests senyors i pel masclisme que els rodeja, ella no és ningú”.

Lydia Lozano, molt criticada per la seva actitud - Telecinco
Lydia Lozano, molt criticada per la seva actitud / Telecinco

 “Lydia, ets molt bona fent tele, fent ‘xou’, però queda’t a casa aquests dies que parlem de coses importants. Reclamo des de ja, la presència de Terelu Campos, incompresa durant aquests anys”, arriba a escriure. Unes paraules plenes de ràbia cap a la seva companya de programa.

Comentaris

  Dolors 11/04/2021 6:16 am
  Laura fa ,tu si t hauries de cada a casa, ens feries un favor. Soberbia i prepotent.
  Anònim 10/04/2021 8:19 pm
  Em qui a empatat aquesta tal Laura Fa. Més dolenta no pot ser!!!
   Anònim 11/04/2021 10:18 am
   Sempre amb la Terelu I tant.

Nou comentari