Lara Sajen revela com està la seva relació amb Olga Moreno: “Em vaig sentir decebuda”

"No l'he tornat a veure, no hem pogut parlar", diu la concursant de 'Supervivientes'

Lara Sajen ha anat aquest dilluns a ‘El Programa del Verano’ després del seu pas per ‘Supervivientes’ i ha parlat de la seva amistat amb Olga Moreno, dona d’Antonio David Flores i guanyadora de l’edició d’enguany del concurs. Malgrat el polèmic episodi, en el qual Olga Moreno va dir “la prefereixo d’amiga que d’enemiga”, Lara Sajen explica que continuen sent amigues. La concursant va haver de veure com la seva suposada amiga la criticava a la seva esquena, i Lara ha dit que “òbviament m’he sentit decebuda, però no he volgut donar-li més importància”.

La supervivent comenta que no veu a Olga des de la final, “no l’he tornat a veure, no hem pogut parlar i això que som gairebé veïnes“. Però està convençuda que “el retrobament serà en breu” A més, Lara confessa que l’única informació que Olga va rebre de l’exterior va ser que “Rocío Flores estava treballant aquí i que estava molt bé”.

Lara Sajen descriu a la seva amiga i companya com una dona que “té molta força”. Del pas d’Olga pel concurs ha dit: “Com a supervivent et dic una cosa em trec el barret”, i ha explicat que la guanyadora de ‘Supervivientes “tenia iniciativa”, feia foc i es prenia molt seriosament les proves. Però Lara prefereix no parlar del comportament d’Olga quan no recordava les coses.

Comentaris

    M'importa 333 cagarros 03/08/2021 12:50 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari