El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detenen cinc persones acusades del segrest dels gossos de Lady Gaga
  • CA

Lady Gaga va patir un fort ensurt a finals del mes de febrer. L’exitosa cantant es trobava a Roma, ciutat escenari del rodatge de la seva última pel·lícula, quan la policia l’avisava que havien segrestat els seus dos gossos. Dos homes van atacar el passejador que té contractat, un home a qui van disparar quan els passejava pel centre de Los Angeles per endur-se els animals. Lady Gaga va oferir una recompensa de 500.000 dòlars a qui els tornés i un parell de dies després una dona els entregava a una comissaria.

Avui s’ha sabut que acaben d’identificar i detenir cinc persones sospitoses de ser les responsables de l’atac al passejador i del posterior segrest dels dos buldogs. Tres dels detinguts han estat acusats de l’intent d’assassinat del passejador, mentre que els altres dos són sospitosos d’haver ajudat a cometre el crim. En un principi es pensava que la dona que va entregar els gossos no tenia res a veure amb el segrest, però ara se sap que manté una relació amb el pare d’un dels atacants.

La policia descarta que sabessin que els gossos eren propietat de l’estrella: “Creiem que els van robar pel gran valor de la seva raça”. S’ha difós un vídeo de l’atac en el qual es pot veure com dues persones surten d’un cotxe, forcegen amb el passejador i el disparen abans d’endur-se els gossos. Un malson que, afortunadament, ha tingut un final feliç per als gossos i per a la cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa