El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tendra felicitació d’aniversari d’Irene Rosales a Kiko Rivera, en plena guerra amb Isabel Pantoja
  • CA

Kiko Rivera, el fill d’Isabel Pantoja i abans conegut com a ‘Paquirrín’, celebra aquest dimarts el seu aniversari. El DJ fa 37 anys en plena guerra amb la seva mare i el seu tiet Agustín. Ell mateix va confessar a començaments de la setmana passada que estava “destrossat psicològicament” per la disputa familiar i per les successives aparacions a televisions o a la premsa escrita parlant de la seva família.

I precisament en aquest moment tan complicat per Kiko Rivera, la seva dona li ha volgut mostrar tot el seu suport amb una tendra i emotiva felicitació d’aniversari a les seves xarxes socials. “Hem passat per totes l’etapes, hem rigut, plorat, m’has regalat tots els millors moments de la meva vida, dels dolents hem après i ens hem fet més forts“, ha escrit l’actual col·laboradora televisiva.

Només li demano a la vida que em deixi gaudir tota una vida al teu costat. 37 anys plens de vida, i per molts més. T’estimo amb bogeria”, ha afegit Irene, que ha acompanyat el text d’una imatge de tots dos fent-se un petó a la boca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa