El Món
José María García, contra La Sexta: “Fan un exercici vil de manipulació”

La Sexta està a l’ull de l’huracà últimament, ja que Antonio García Ferreras i ‘La Sexta Noche’ estan rebent un munt de crítiques. Ara tornen a rebre més dards enverinats, en aquesta ocasió per part del mític periodista José María García. En una entrevista a ‘El Cierre Digital‘, ha deixat en molt mal lloc Iñaki López i la seva tertúlia dels dissabtes: “Tenim un programa de televisió que potser és el cim de la manipulació, on dues persones del mateix partit, Eduardo Inda i Marhuenda, es barallen per seguir un guió”.

També té crítiques per una de les cares estrella de la cadena, Ferreras: “L’altre dia deia algú, quan va fer un programa sobre les últimes eleccions, que Antonio García Ferreras era el García dels 90. A mi no m’agrada, perquè jo no m’he prestat a cap tipus de manipulació i La Sexta és un exercici vil de manipulació. Jo fugia de la rutina, que acaba amb tot… però vaig aconseguir sortir d’això”.

José María García   Europa Press

José María García / Europa Press

Aquest no és el primer cop que el periodista critica La Sexta. De fet, durant la seva participació a ‘Sálvados’ de l’any passat, denunciava que no és una cadena plural: “M’agradaria menys xou i més pluralitat”. 

Antonio García Ferreras, després de tantes crítiques, va voler donar la cara en directe: “Seguirem explicant què passa. No ens llevem al matí per fer amics. Sortim allà, busquem la informació i quan la trobem, l’expliquem. Ens insulten els independentistes hiperventilats, amb Roures al cap, i curiosament també l’extrema dreta que enyora el franquisme. Però no ens sorprèn”.

Nou comentari

Comparteix