El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia copia el ‘look’ a les filles amb un vestit de quadres d’estil britànic
  • CA

Després d’una setmana molt intensa amb l’agenda oficial plena d’actes de commemoració als 40 anys de la Constitució, els reis Felip Letícia tornen a les audiències rutinàries. El matrimoni reial ha començat la setmana amb una reunió amb el patronat de la fundació princesa de Girona, que s’ha desplaçat fins al Palau Reial per informar els monarques de les últimes novetats.

 

El que més ha cridat l’atenció ha estat el conjunt estilístic que ha escollit la Reina en aquesta última ocasió. Després d’enlluernar amb un exagerat escot, ara ha optat per canviar radicalment i aparèixer amb un estil sobri molt lady. Ha optat per un vestit de color gris i estampat de quadresevasée, de llarg midi i lligat a la cintura. 

 

Es tracta d’un disseny de Massimo Dutti ben elegant que ha combinat amb unes sabates de Magrit en pell blau marí a joc amb una cartera d’estampat print. El model té reminiscències al disseny més anglès, encara que si recorda a alguna cosa, és als vestits que van lluir la princesa Elionor i la reina Sofia durant la gran festa de la Constitució la setmana passada. 

 

Els estilistes van decidir que estaria bé combinar els conjunts estilístics de les dues germanes, així que van optar per dos outfits gairebé idèntics. D’estil escolar i amb els quadres com a protagonistes: vestit gris amb estampat en vermell mig cobert per una tapa.

 

Princesa Elionor i la infanta Sofia
Princesa Elionor i la infanta Sofia | Europa Press

 

La reina Letícia ha dut avui un disseny molt similar, encara que ha deixat a casa les mitges de colors que van dur les nenes.

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa