El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reacció d’Ana Rosa als crits de “manipuladora” durant la visita de Pedro Sánchez a Barcelona
  • CA

Poc abans que Pedro Sánchez arribés a la Rambla de Barcelona per parlar sobre els indults als presos polítics des del Liceu, un grup de manifestants independentistes estaven protestant contra la visita del president espanyol i la seva proposta d’indultar els presos.

‘El Programa de Ana Rosa’ ha connectat amb el reporter Miquel Valls, enviat a Barcelona pel programa dels matins de Telecinco, i un dels manifestants s’ha acostat i ha cridat: “Ana Rosa, manipuladora. Premsa espanyola, manipuladora”.

En aquest moment, des de plató, Ana Rosa s’ha mostrat sorpresa amb els crits del manifestant, i s’ha limitat a escoltar-lo callada durant uns segons. Seguidament, ha dit: “No sé de què es queixa aquest senyor, si estem mostrant les seves pancartes”.

Malgrat tot, la presentadora ha deixat clar que els manifestants tenen dret a dir el que vulguin: “Per a això està el dret a la llibertat d’expressió, absolutament”, ha recalcat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rufina del policía franquista a juny 22, 2021 | 08:34
    Rufina del policía franquista juny 22, 2021 | 08:34
    Ana Rosa Quintana, Grande de ejPPaña por la Gracia de Dios .... Y DE LA CIRUGÍA ESTÉTICA ..... Lástima que el cerebro no lo arreglen también !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa